HMD Pulse: O nouă serie accesibilă cu ecran generos și autonomie impresionantă (LEAK)

În timp ce lumea tehnologiei continuă să evolueze, HMD Global, compania aflată în spatele renumitei game de smartphone-uri Nokia, își pregătește terenul pentru o nouă ofensivă. De data aceasta, producătorul fin își axează atenția asupra pieței indiene, cu o nouă serie de dispozitive mobile denumite generic „HMD Pulse”.

Conform ultimelor scăpări de informații, seria HMD Pulse va debuta cu un model de bază, însoțit de variantele superioare Pulse+ și Pulse Pro. Punctul central al gamei îl va reprezenta smartphone-ul HMD Pulse, un dispozitiv accesibil, dar cu dotări atractive pentru segmentul său de preț.

Un ecran generos, autonomie remarcabilă

Potrivit informațiilor neoficiale, HMD Pulse va fi înzestrat cu un ecran IPS LCD de 6,56 inch, cu rezoluție HD+, înrămat de bezele subțiri caracteristice design-ului modern. Sub capotă, terminalul va fi alimentat de chipset-ul Unisoc T606, asociat cu până la 8 GB de memorie RAM și cel mai recent sistem de operare Android 14.

Un aspect remarcabil al noului HMD Pulse îl va constitui bateria generoasă de 5.000 mAh, care promite o autonomie excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. De asemenea, se preconizează că smartphone-ul va fi dotat cu un senzor camere principal de 13 megapixeli, îmbunătățit cu funcții de inteligență artificială la modă.

Un design familiar, dar în nuanțe proaspete

În ceea ce privește aspectul estetic, HMD Pulse pare să împrumute elemente de design familiare din gama anterioară de smartphone-uri Nokia. Asemănările cu modelul Nokia C32 sunt evidente, lucru care ar putea oferi un aer recognoscibil pentru fanii brandului.

Cu toate acestea, noua serie HMD Pulse va aduce și o notă de prospețime, prin culorile vibrante în care va fi disponibilă. Potrivit renderelor scurse, utilizatorii vor putea alege între nuanțele de albastru, negru și roz pentru a-și personaliza dispozitivul preferat.

Un val de lansări așteptat în iulie

Deși nu există încă o dată oficială de lansare, se estimează că seria HMD Pulse ar putea fi prezentată publicului în jurul lunii iulie. Totodată, se așteaptă ca în aceeași perioadă să fie dezvăluite și alte game de dispozitive mobile de la HMD Global, precum seriile HMD Legend (Legend, Legend+ și Legend Pro).

În plus, compania ar pregăti și o ediție specială cu tematică „Barbie”, care ar putea atrage atenția segmentului feminin al pieței.

Cu lansarea seriei HMD Pulse, producătorul finlandez pare hotărât să cucerească piața indiană prin oferte atractive și accesibile din punct de vedere financiar. Rămâne de văzut dacă această strategie se va dovedi un succes și dacă aceste noi dispozitive vor reuși să își găsească un loc de frunte în preferințele consumatorilor indieni.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *