Google va lansa seria Pixel 9 cu asistentul AI exclusiv Pixie

Google se pregătește să aducă o nouă experiență utilizatorilor de smartphone-uri Android prin lansarea seriei Pixel 9, care va include un asistent AI exclusiv numit Pixie. Acest nou asistent AI este dezvoltat pentru a oferi funcționalități avansate și unice, diferite de cele ale actualului Google Assistant.

Pixie, care este în prezent în dezvoltare și ar putea debuta în 2024 odată cu seria Pixel 9, promite să fie mai avansat decât Google Assistant. Se zvonește că va putea efectua sarcini mai complexe, cum ar fi sugestia celor mai apropiate magazine unde utilizatorii pot găsi un produs pe care l-au fotografiat. Această funcționalitate, deși pare simplă, implică un proces complex de înțelegere și răspuns.

Diferențe față de Google Assistant

Unul dintre aspectele cheie care diferențiază Pixie de Google Assistant este capacitatea sa de a funcționa offline. Se preconizează că Pixie va putea procesa cererile utilizatorilor direct pe dispozitiv, fără a necesita conectivitate la internet. Această caracteristică ar putea oferi o mai mare confidențialitate și independență față de conexiunile de rețea.

Deși numele „Pixie” nu a fost încă confirmat oficial și ar putea fi doar un nume de cod intern, așteptările sunt mari în ceea ce privește capacitatea acestui nou asistent AI de a îmbunătăți experiența utilizatorilor de Pixel. Cu promisiunea de a aduce funcționalități noi și îmbunătățite, Pixie ar putea reprezenta un pas important în evoluția asistenților AI pe dispozitivele mobile.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *