|

Google Revoluționează Wallpaper-urile cu Inteligența Artificială în Android 15

Android 15
Android 15

Într-o nouă mișcare inovatoare, Google se pregătește să lanseze o funcționalitate remarcabilă în cadrul viitoarei versiuni Android 15, care va permite utilizatorilor să creeze și să partajeze wallpaper-uri generate de inteligența artificială (AI). Această noutate vine după ce Google a introdus pentru prima dată opțiunea de a genera wallpaper-uri cu ajutorul AI pe modelele Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Google a dezvoltat această funcție pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a personaliza ecranele dispozitivelor lor într-un mod unic și creativ. Inițial disponibilă doar pentru anumite modele, opțiunea a fost ulterior extinsă la alte dispozitive din gama Pixel, cum ar fi Pixel 8a. Wallpaper-urile generate de AI au devenit rapid populare datorită designurilor lor unice și personalizate.

Android 15
Android 15

În cea mai recentă versiune beta a Android 15, Google a introdus un nou mod de partajare a acestor wallpaper-uri. Utilizatorii vor putea acum să găsească un buton de partajare în interfața de selecție a wallpaper-urilor, alături de opțiunea de previzualizare a acestora pe ecranul principal și pe ecranul de blocare. Totuși, funcționalitatea completă a acestui buton nu este încă disponibilă, existând probleme la încărcarea wallpaper-urilor în Google Drive sau alte aplicații.

Această funcționalitate este în continuare în dezvoltare și se așteaptă să fie pe deplin operațională într-o versiune viitoare a Android 15, fie beta, fie finală. Aceasta va permite utilizatorilor să-și împărtășească creațiile unice cu prietenii și familia, inspirându-i pe alții să creeze propriile lor wallpaper-uri personalizate.

Pentru utilizatorii de dispozitive Pixel, aceasta este o veste excelentă, deoarece le va permite să-și exprime creativitatea și să împărtășească rezultatele într-un mod simplu și accesibil. De asemenea, această dezvoltare subliniază angajamentul Google de a îmbunătăți experiența utilizatorilor prin integrarea tehnologiilor avansate de inteligență artificială în produsele sale.

Pe măsură ce Android 15 se apropie de lansarea oficială, utilizatorii de Pixel sunt nerăbdători să testeze noile funcționalități și să descopere noi modalități de a-și personaliza dispozitivele. Cu aceste îmbunătățiri, Google continuă să inoveze și să redefinească modul în care interacționăm cu tehnologia noastră de zi cu zi.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *