Google Play Store Lansează Funcția de Ștergere a Aplicațiilor de la Distanță

Google Play Store aduce o funcționalitate nouă și importantă pentru utilizatorii de dispozitive Android: posibilitatea de a șterge aplicații de la distanță. Această caracteristică, disponibilă începând cu versiunea 38.8 a magazinului de aplicații, permite utilizatorilor să gestioneze aplicațiile instalate pe dispozitivele asociate contului lor Google.

Pentru a accesa această nouă opțiune, utilizatorii trebuie să urmeze câțiva pași simpli. În primul rând, se accesează profilul utilizatorului în Play Store, unde se selectează opțiunea „Gestionează Aplicații și Dispozitive”. În această secțiune, utilizatorii pot vedea toate dispozitivele asociate contului lor și aplicațiile instalate pe acestea. Prin selectarea simbolului de ștergere, aplicațiile pot fi eliminate individual sau în grup.

Mai mult, Google Play Store va afișa acum toate aplicațiile instalate pe dispozitivele asociate contului, permițând utilizatorilor să le vadă și să le elimine individual. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru identificarea și eliminarea rapidă a aplicațiilor care ocupă mult spațiu, acestea putând fi sortate după nume și dimensiune.

Un aspect remarcabil al acestei actualizări este că funcția de ștergere la distanță nu este limitată doar la telefoane. Aceasta poate fi utilizată și pe alte dispozitive care rulează sistemul de operare Android, inclusiv în vehicule, pe televizoare și pe ceasurile inteligente echipate cu wearOS.

Cu toate că această funcție este inclusă în versiunea 38.8 a Google Play Store, ea nu este încă disponibilă pentru toți utilizatorii. Implementarea sa reprezintă un pas înainte în oferirea unui control sporit utilizatorilor asupra aplicațiilor lor, indiferent de tipul dispozitivului pe care îl folosesc.

Sursa: androidauthority.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *