GadgetGoogle Pixel va folosi în curând AI pentru a crea imagini unice...

Google Pixel va folosi în curând AI pentru a crea imagini unice de fundal

După cum știm de câteva zile, Google pregătește mai multe funcții bazate pe inteligență artificială pentru Pixel-urile sale. O functie dintre ele este uimitor, deoarece vă va permite să vă creați propriul wallpaper unic folosind text de descriere simplu, în modul Dalle-E. În orice caz, la asta indică scurgerile.

În timp ce telefoanele Google Pixel nu sunt cu siguranță lipsite de defecte, au o calitate pe care puțini o pot nega: smartphone-urile profită din plin de inteligența artificială pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Așadar, având în vedere că ChatGPT face prima pagină a ziarelor de câteva săptămâni, era de așteptat ca compania din Mountain View să-și lanseze în curând contraatacul.

Un prim anunț a fost făcut de New York Times în urmă cu câteva zile, care a dezvăluit că o conferință despre AI se pregătește în birourile Google. Ca de obicei, producătorul intenționează să acorde prioritate Pixelilor săi, așa cum sugerează una dintre caracteristicile prezentate de ziarul american. Acesta din urmă permite utilizatorului să creeze un fundal complet unic, folosind o descriere text simplă.

Google Pixel își va putea crea în curând propriul wallpaper datorită inteligenței artificiale

Dacă acest lucru sună familiar, este de așteptat sa funcționeze ca inteligența artificială Dall-E sau Midjourney, care le-a cauzat unele probleme legale. Prin urmare, pe același principiu ar trebui să se bazeze acest faimos creator de imagini de fundal în stil Google. Sau cel puțin, asta pare cel mai de așteptat pe baza stării actuale a tehnologiei.

Cu toate acestea, pentru moment, este încă greu de spus cu siguranță. Este posibil ca funcția să se bazeze pe o bază de date alimentată de utilizatori, din care va trage date pentru a satisface cererea consumatorilor. Va trebui să așteptăm viitoarea conferință Google I/O 2023 pentru a ști cu siguranță.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi