Google Pixel 9 Pro: Imagini în premieră cu noul smartphone al gigantului tehnologic

Google se pregătește să lanseze cel puțin trei smartphone-uri în octombrie, în cadrul evenimentului anual de prezentare a produselor hardware: Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL. Recent, au apărut informații conform cărora Pixel Fold 2 a fost redenumit Pixel 9 Pro Fold și ar putea însoți aceste dispozitive.

Pixel 9 Pro a fost dezvăluit în imagini hands-on în premieră, una dintre ele prezentându-l alături de un iPhone 15 Pro Max. Deși dimensiunile par diferite, este important de menționat că Pixel 9 Pro XL este considerat succesorul lui Pixel 8 Pro în ceea ce privește dimensiunea, în timp ce Pixel 9 Pro ar trebui să aibă dimensiuni similare cu Pixel 9 standard, dar cu caracteristici Pro suplimentare, cum ar fi camera teleobiectiv periscop pe care o puteți observa în aceste fotografii.

Comparație cu iPhone 15 Pro și detalii despre camera redesenată

Astfel, Pixel 9 Pro va fi, de asemenea, similar ca dimensiune cu iPhone 15 Pro. Pixel 9 Pro vine echipat cu chipset-ul Tensor G4 și 16GB de RAM fabricat de Micron, cu 4GB mai mult decât Pixel 8 Pro. Stocarea UFS de pe Pixel 9 Pro este realizată de Samsung. Se așteaptă ca seria Pixel 9 să includă și modemul Exynos 5400 de la Samsung, cu suport pentru conectivitate prin satelit.

Conform zvonurilor anterioare, Pixel 9 Pro va avea o cameră redesenată, care nu mai este în stilul „vizor”, deoarece nu se mai extinde până la margini. De această dată, are o formă ovală, iar în partea unde se află blițul LED, partea metalică este mai mare. Pixel 9 Pro are, de asemenea, o ramă polizată plată.

Cu specificații tehnice impresionante și un design nou al camerei, Google Pixel 9 Pro se anunță a fi un smartphone remarcabil care va atrage atenția pasionaților de tehnologie. Rămâne de văzut ce alte surprize va aduce Google în octombrie, la evenimentul de lansare a noilor dispozitive Pixel.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *