|

Google Pixel 9 Pro Fold: Următorul dispozitiv pliabil al gigantului tech intră în scenă

Google Pixel 9 Pro Fold

Google se pregătește să lanseze un nou membru în familia dispozitivelor pliabile, potrivit unor informații recente care au ajuns pe scenă. Cunoscut sub numele de cod „Komodo”, noul telefon pliabil al companiei se va alătura seriei Pixel 9 și va purta denumirea oficială de Google Pixel 9 Pro Fold.

Integrarea în linia Pixel 9: O decizie strategică

Potrivit unei surse interne de la Google, citate de AndroidAuthority, dispozitivul pliabil va fi al patrulea membru al seriei Pixel 9, alăturându-se modelelor Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL (cunoscute sub codurile „tokay”, „caiman” și „comet”). Această decizie sugerează o strategie de poziționare a noului pliabil în vârful gamei de produse Pixel, așteptându-se ca acesta să beneficieze de cele mai recente inovații și tehnologii ale companiei.

Specificații și design așteptate

Google Pixel 9 Pro Fold
Google Pixel 9 Pro Fold

Conform rapoartelor, Google Pixel 9 Pro Fold va fi echipat cu procesorul Tensor G4, cea mai recentă iterație a cipului personalizat Tensor al companiei. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să fie dotat cu 16 GB de memorie RAM LPDDR5, 256 GB de spațiu de stocare UFS 4.0 și asistentul virtual Pixie AI.

În ceea ce privește designul, se preconizează că Pixel 9 Pro Fold va adopta o estetică în linie cu restul seriei Pixel 9. Potrivit unor randări scurse, dispozitivul va avea un ecran pliabil interior de 8,02 inchi și un ecran exterior de 6,29 inchi.

O lansare anticipată în toamna acestui an

Cu integrarea în seria Pixel 9, se așteaptă ca Google Pixel 9 Pro Fold să fie lansat oficial în jurul lunii octombrie a acestui an, urmând calendarul obișnuit al companiei pentru dezvăluirea noilor dispozitive Pixel. Această lansare va marca o etapă importantă pentru Google în segmentul dispozitivelor pliabile, care continuă să câștige teren în industria smartphone-urilor.

Rămâne de văzut ce alte surprize și inovații va aduce Pixel 9 Pro Fold, dar entuziasmul în jurul acestui dispozitiv crește pe măsură ce se apropie data lansării. Fanii Google și iubitorii de tehnologie așteaptă cu nerăbdare să descopere cum această nouă iterație a smartphone-ului pliabil al companiei va ridica ștacheta în industrie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *