Google Pixel 8a, în centrul atenției: cele mai recente scăpări de informații confirmă designul și specificațiile impresionante

Pixel 8a, viitorul smartphone mid-range de la Google, este deja subiectul unor zvonuri și scăpări de informații care alimentează curiozitatea entuziaștilor din întreaga lume. Recent, o nouă dezvăluire a avut loc pe site-ul operatorului american UScellular, care a postat și apoi a șters rapid un tutorial pentru acest dispozitiv așteptat cu mare interes.

Faimosul dezvăluitor de informații confidențiale, Evan Blass, a reușit să surprindă și să capteze o imagine a listării Pixel 8a de pe site-ul operatorului. Această captură de ecran a confirmat opțiunea de culoare Obsidian, alături de celelalte nuanțe deja scăpate în trecut: Porcelain, Bay și Mint.

Google Pixel 8a

Un design fresh și o putere sporită

Potrivit informațiilor obținute, Pixel 8a pare să se îndepărteze de designul predecesorului său, Pixel 7a, adoptând margini mai curbate și rame mai groase. Deși imaginea surprinsă nu dezvăluie spatele dispozitivului, zvonurile indică o tranziție de la finisajul lucios al lui 7a către o textură mată.

Se zvonește, de asemenea, că Pixel 8a va fi echipat cu un ecran OLED de 6,1 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate de vârf impresionantă de 1.400 de nițuri. Puterea de procesare ar putea fi asigurată de cipul Tensor G3, probabil într-o variantă ușor diferită de cea utilizată în seria Pixel 8.

Performanțe îmbunătățite și un preț așteptat cu interes

Bateriile Pixel 8a ar putea oferi o autonomie îmbunătățită față de predecesorul său, potrivit unor zvonuri recente, posibil cu capabilități de încărcare rapidă sporite.

Toată lumea privește cu mare interes evenimentul Google I/O, programat pentru 14 mai, unde se așteaptă ca gigantul tehnologic să anunțe oficial noul smartphone. Se vehiculează chiar o posibilă creștere de preț față de Pixel 7a, care era listat la 499 de dolari, ceea ce ar putea schimba dinamica pieței de telefoane mid-range în 2024. Rămâne de văzut dacă această potențială creștere de preț va afecta șansele Pixel 8a de a fi desemnat cel mai bun telefon mid-range al anului.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *