GadgetGoogle pare să dezvolte în secret un nou smartphone Pixel de ultimă...

Google pare să dezvolte în secret un nou smartphone Pixel de ultimă generație

Google a dezvăluit recent noua sa serie de smartphone-uri Pixel 7, care include două modele, Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Cu toate acestea, noi zvonuri sugerează că compania ar putea dezvolta în secret un nou smartphone de ultimă generație care va face parte din linia Pixel 7.

Pixel 7 poartă numele de cod P10 (Panther), iar Pixel 7 Pro poartă numele de cod C10 (Cheetah). Adăugarea viitoare poartă numele de cod G10. Acest dispozitiv poate oferi un display cu o frecventa de 120 hertzi, o rezolutie de 1440 x 3120 pixeli si dimensiuni de 71 x 155 mm. Panoul pare să fie fabricat de BOE.

În comparație, Google a folosit în mod tradițional panouri de la Samsung. Alte indicii sunt că telefonul va avea o formă similară Pixel 7 Pro. Desigur, există posibilitatea ca G10 să fie doar un prototip pentru următoarea generație de smartphone-uri Pixel.

Surse: 9To5Google, 91mobiles

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi