Google Maps va primi o nouă opțiune 3D

De la lansarea sa, Google Maps a devenit una dintre cele mai populare aplicații de navigație, grație setului său impresionant de date, hărților frumoase și vizualizărilor imersive, instrumentelor excelente de navigare și multor altor funcții utile. Ceea ce face Google Maps o alegere ușoară și de încredere pentru majoritatea utilizatorilor este ușurința în utilizare și, pentru alții, evoluția constantă a aplicației, care o menține cu un pas înaintea concurenței.

Ultima nouă actualizare aduce un plus de realism în experiența de navigare pe Google Maps. În versiunea sa actuală, utilizatorii au opțiunea de a popula hărțile cu modele 3D ale clădirilor în timpul navigării către destinația dorită. Chiar dacă această funcție nu poate părea o premieră revoluționară pentru unii, astfel de schimbări aparent minore pot avea un impact major asupra experienței de utilizare a celor care navighează frecvent cu ajutorul aplicației. Mai mult, posibilitatea de a vedea clădirile în 3D poate ajuta șoferii să fie mai conștienți de împrejurimile lor.

Experiența vizuală se îmbunătățește constant pe Google Maps

Google Maps

Deși am auzit despre aceste schimbări în trecut, actualizarea se revarsă acum către unii utilizatori beta, fiind inițial observată de AssembleDebug pe X (fosta Twitter) și de echipa Android Police, fiind o opțiune implicită în versiunea 124 (11.124.0102) a Google Maps. Desigur, dacă nu faceți parte din programul beta și totuși doriți să încercați această funcție, o puteți instala de pe APKMirror.

Odată instalată, veți putea găsi opțiunea în meniul Setări, sub Map Display (Afișare hartă). Câteva rânduri mai jos ar trebui să existe o opțiune Show 3D buildings (Afișare clădiri 3D). Dacă nu este activată, puteți atinge comutator pentru a o activa și ar trebui să vedeți schimbările imediat în timpul navigării. După cum puteți observa din imaginile de mai sus, clădirile 3D nu sunt deloc deranjante și adaugă doar un element suplimentar în experiența de navigare.

Dacă nu sunteți interesat să instalați aplicația de pe APKMirror și doriți totuși să accesați versiunea beta a Google Maps, vă puteți înscrie folosind link-ul de pe Google Play Store. Va trebui să confirmați că doriți să deveniți tester, iar după aprobare, veți avea acces la aplicația beta. Însă, rețineți că opțiunea ar putea să nu apară imediat, deci va trebui să fiți răbdători. Și dacă nu ați folosit niciodată Google Maps înainte, vă recomandăm să încercați.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *