AplicatiiGoogle anunță noi funcții pentru Android și Wear OS

Google anunță noi funcții pentru Android și Wear OS

Google anunță noi funcții pentru Android și Wear OS pentru a aduce mai multe funcționalități și ușurință în utilizarea de telefoane Android și de ceasuri inteligente Wear OS. Aceste noi funcții vor fi disponibile pentru utilizatori în săptămânile următoare, chiar înainte de sfârșitul anului.

Conexiune mai buna cu Google TV

Aplicația Google TV vă va permite acum să transmiteți conținut direct pe televizor. Veți putea să căutați conținut pe telefon în timp ce vizionați ceva la televizor și, de asemenea, să vă utilizați telefonul ca telecomandă.

Un nou mod de citire pe Android

Noul mod de citire Android oferă funcții de accesibilitate pentru o experiență mai bună. Puteți personaliza tipul fontului de afișare, dimensiunea, culoarea, text-to-speech și viteza de citire.

Nou widget de căutare YouTube pe ecranul de pornire

Google anunță noi funcții pentru Android și Wear OS

Accesați cu ușurință conținutul YouTube de pe ecranul de pornire. Noul widget pentru ecranul de pornire al YouTube vă permite să accesați feedul de abonament, videoclipurile preferate și scurtmetraje direct de pe ecranul dvs. de pornire.

Partajarea cheilor digitale ale mașinii

Cheile digitale compatibile ale mașinii pot fi acum partajate cu alte telefoane Google Pixel sau iPhone prin intermediul aplicației pentru portofel digital a telefonului.

Noi modele de fotografii în Google Foto

Google anunță noi funcții pentru Android și Wear OS

Google Foto are noi opțiuni de design pentru fotografii de petrecere create de Yao Cheng Design. Utilizatorii își pot alege propriile fotografii și apoi le pot aranja într-una dintre multele noi opțiuni de design.

Funcții noi în Wear OS

Wear OS Tiles sunt comenzi ra pide ușor de navigat către aplicațiile Contacte, Google Maps și vremea. Google Keep a fost actualizat cu un aspect îmbunătățit, care se potrivește mai bine cu ecranele ceasurilor inteligente. Adidas Running acceptă acum comenzile vocale Google Assitant.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi