Google Aduce Schimbări Majore în Termenii și Condițiile de Utilizare

Pe data de 22 mai 2024, Google va implementa noi termeni și condiții de utilizare pentru serviciile sale. Actualizările vin cu scopul de a oferi mai multă transparență cu privire la ceea ce pot aștepta utilizatorii de la Google și ce se așteaptă din partea lor, a anunțat compania.

Modificările Termenilor și Condițiilor

Schimbările se vor aplica asupra mai multor aspecte, incluzând:

  • Condiții pentru utilizarea inteligenței artificiale generative: Google va clarifica regulile privind utilizarea acestei tehnologii revoluționare de către utilizatori.
  • Politici împotriva activităților abuzive: Compania va detalia măsurile luate pentru a preveni și combate orice forme de abuz sau comportament inadecvat pe platformele sale.
  • Limitări de răspundere: Pentru utilizatorii din afara Statelor Unite, secțiunile privind limitarea răspunderii vor fi ajustate pentru a se alinia mai bine cu legislațiile locale.
  • Clarificări privind litigiile: Termenii vor conține precizări suplimentare cu privire la modalitățile de rezolvare a eventualelor litigii între Google și utilizatori.
  • Actualizări ale funcționalităților: Vor fi incluse explicații detaliate despre modul în care funcționează diferite servicii Google.
  • Informații suplimentare pentru utilizatorii din Spațiul Economic European (SEE): Vor fi furnizate definiții și explicații specifice pentru anumiți termeni juridici.

Ce Trebuie să Facă Utilizatorii

Acțiunile necesare vor varia în funcție de statutul utilizatorilor:

  • Pentru minori: Părinții sau tutorii legali ar trebui să analizeze modificările împreună cu copiii lor și să decidă dacă sunt necesare ajustări ale conturilor.
  • Pentru utilizatorii Google Workspace: Noile condiții nu vor afecta acordurile existente între Google și organizațiile respective, dar se vor aplica utilizatorilor cărora li s-a acordat acces la servicii suplimentare.
  • Pentru alți utilizatori: Se recomandă citirea atentă a modificărilor și luarea unei decizii cu privire la acceptarea noilor termeni sau eliminarea conținutului propriu de pe platformele Google.

Prin aceste actualizări, Google își propune să ofere mai multă claritate și trasparență utilizatorilor săi cu privire la drepturile și responsabilitățile implicate în utilizarea serviciilor companiei.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *