GadgetGalaxy Z Fold 4 primește a doua versiune beta de One UI...

Galaxy Z Fold 4 primește a doua versiune beta de One UI 5.0 cu Android 13

Samsung a lansat săptămâna aceasta a doua versiune beta de One UI 5.0 pentru Galaxy Z Fold 4 . Potrivit producătorului coreean, actualizarea aduce o serie de remedieri de erori și îmbunătățiri de performanță.

A doua versiune are, de asemenea, numerotarea firmware-ului care se termină în ZVJF și cântărește aproximativ 717 MB, distribuția având loc în Coreea și chiar în India.

Un alt detaliu demn de menționat este prezența patch-ului de securitate din noiembrie 2022.

Actualizarea remediază un bug în Wi-Fi, bara de navigare nu mai dispare aleatoriu, deschiderea smartphone-ului nu ar trebui să mai aibă ca rezultat un ecran negru și aplicațiile recente nu se mai închid de la sine.

Deocamdată, nu există o data pentru lansarea versiunii stabile a software-ului pentru dispozitiv, dar Samsung a început deja să distribuie One UI 5.0 pentru linia Galaxy S22 .

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi