GadgetGalaxy S23 va avea o baterie mai mare și același ecran de...

Galaxy S23 va avea o baterie mai mare și același ecran de 6,1 inchi

Un nou zvon sugerează că Galaxy S23 ar putea rezolva una dintre principalele probleme ale lui Galaxy S22: durata dezamăgitoare a bateriei. O evaluare descoperită de Digital Chat Station dezvăluie că următoarea versiune a Galaxy S de la Samsung ar putea avea o baterie mai mare, oferind un salt semnificativ de la 3.700 mAh la 3.900 mAh. Combinat cu același display și un cip mai eficient, S23 poate cuceri utilizatorii care caută un telefon mobil pentru a sta departe de priză.

Acum câteva zile a fost dezvăluit că S23 Plus ar trebui să câștige o baterie mai mare în comparație cu modelul anterior. În schimb, Galaxy S23 Ultra este de așteptat să aibă aceeași 5.000 mAh. Întregul trio trebuie să mențină puterea de reîncărcare a liniei S22. Prin urmare, am avea:

  • Galaxy S23 — 3.900 mAh cu reîncărcare de 25 W
  • Galaxy S23 Plus — 4.700 mAh cu reîncărcare de 45 W
  • Galaxy S23 Ultra — 5.000 mAh cu reîncărcare de 45 W
Galaxy S23 va avea o baterie mai mare și același ecran de 6,1 inchi

Cu o baterie mai mare, același ecran OLED de 6,1 inchi cu o rată variabilă de 1-120 Hz pentru a economisi energie și un procesor mai eficient decât Snapdragon 8 Gen 1, Galaxy S23 poate cuceri utilizatorii care au evitat Galaxy S22 din cauza autonomiei sale dezamăgitoare a bateriei.

La ce să vă așteptați de la linia Galaxy S23?

Se așteaptă să se lanseze în februarie 2023, noile flagship-uri ale Samsung sunt așteptate cu modificări de design mici, dar importante, pentru o mai mare consistență vizuală în întreaga serie de smartphone-uri.

Noile Galaxy S23 și S23 Plus ar trebui să piardă cadrul stilizat de pe modulul camerei din spate și să adopte lentile independente proeminente, păstrând cele trei camere cu obiectiv principal, ultrawide și teleobiectiv.

Galaxy S23 va avea o baterie mai mare și același ecran de 6,1 inchi

Deși nu are modificări vizuale majore, Galaxy S23 Ultra ar trebui să fie responsabil pentru debutul noului senzor de 200 MP de pe camera sa din spate, oferind capabilități unice de fotografiere și înregistrare video.

Galaxy S23 va avea o baterie mai mare și același ecran de 6,1 inchi

Dispozitivele vor fi alimentate de Snapdragon 8 Gen 2, dar există controverse în cadrul Samsung cu privire la utilizarea Exynos 2300 în anumite regiuni. Unele zvonuri vorbesc despre întreaga linie de smartphone-uri cu cipuri Qualcomm, în timp ce altele pun pariu pe utilizarea cipurilor Exynos în unele din modele.

Mai multe detalii despre seria Galaxy S23 ar trebui să apară în lunile următoare, pe măsură ce ne apropiem de data oficială a lansării, inclusiv detalii mai precise despre specificații, design, accesorii și prețuri.

Sursa: Digital Chat Station (în chineză)

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi