GadgetGalaxy S23 și S23+, noile randări oferă o privire mai realistă dispozitivelor...

Galaxy S23 și S23+, noile randări oferă o privire mai realistă dispozitivelor – actualizări moderate

Se zvonește că Galaxy S23 și S23 Plus vor renunța la camera Contour Cut pentru un design asemănător Galaxy S22 Ultra. Acum, canalul de YouTube, 4RMD a creat randări ale viitoarelor dispozitive și ne oferă o idee despre cum ar putea arăta.

Designul rafinat al spatelui conferă dispozitivelor un aspect lustruit. Designul frontal nu s-a schimbat, așa că afișajul este încă plat, cu un orificiu în centru pentru camera selfie. Se pare că acesta va avea aceiași pixeli ca și Galaxy S22 și S22 Plus.

Galaxy S23 și S23+

S-ar putea să nu arate bine din randări, dar zvonurile anterioare au sugerat că Galaxy S23 și 23 Plus ar putea avea rame puțin mai mari și ar putea fi puțin mai late și mai înalte decât omologii lor din 2022.

În ceea ce privește afișajul, noile telefoane vor păstra probabil dimensiunile predecesoarelor lor, așa că ar trebui să ne așteptăm ca Galaxy S23 să aibă un afișaj de 6,1 inchi și S23 Plus de 6,5 inchi.

Galaxy S23 și S23+

Toate dispozitivele Galaxy S23 vor fi alimentate exclusiv de un cip Qualcomm, posibil zvonul Snapdragon 8 Gen 2. Scorurile de referință scurse sugerează că va oferi o creștere uriașă a puterii.

Galaxy S23 și S23+

Singura modificare majoră a specificațiilor pentru modelele non- Ultra este o baterie mai mare. Se așteaptă ca ambele modele să aibă baterii cu 200 mAh mai mari decât modelele existente, ceea ce înseamnă că S23 Plus va avea 4.700 mAh și S23 3.900 mAh.

De asemenea, se așteaptă ca întreaga serie să moștenească modul de consum redus al lui Galaxy Z Fold 4, care va ajuta la extinderea duratei de viață a bateriei.

Deși redările arată telefoanele în cinci nuanțe, acestea vor fi disponibile numai în bej, negru, verde și roz deschis.

Un raport recent susține că seria Galaxy S23 va fi anunțată în februarie și nu decembrie, așa cum s-a zvonit anterior.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi