ŞtiriGalaxy S23, încărcarea rapidă va fi în continuare limitată la doar 25W

Galaxy S23, încărcarea rapidă va fi în continuare limitată la doar 25W

Cu câteva luni înainte de lansarea oficială, un model al următoarei serii Galaxy S23 a fost deja văzut la o institutie de certificare, cu încărcare rapidă de 25 W, mult mai puțin decât oferă concurența.

Unul dintre următoarele Galaxy S23 cu numărul de model SM-S9180 a fost văzut la 3C, celebra institutie de certificare chineza. Acesta din urmă confirmă că smartphone-ul va miza mereu pe încărcare rapidă limitată la 25 W. Au trecut 5 ani de când Samsung nu și-a îmbunătățit încărcarea rapidă a smartphone-urilor sale, cea de 25 W fiind lansata cu Galaxy S10.

La generația actuală, Galaxy S22s, doar Galaxy S22 Ultra este capabil să se încarce la 45 W, dar acest lucru a fost foarte dezamăgitor. Într-adevăr, mai multe teste au arătat că a fost cu doar 5 minute mai rapidă decât încărcarea rapidă la 25 W. Este de așteptat ca următorul Galaxy S23 Ultra să fie compatibil și cu 45 W, dar Galaxy S23 și S23+ vor fi limitate la 25 W.

Galaxy S23 va fi cu mult în spatele concurenţei

Limitându-și încărcarea rapidă la doar 25W, întârzierea pe care Samsung o acumulase față de concurenții săi se va extinde și mai mult. Ca o amintire, majoritatea rivalilor Galaxy S22 precum smartphone-urile Xiaomi sunt deja capabili să se reîncarce în doar 20 de minute la o putere de 120 W. La rândul lor, chinezii de la Oppo și OnePlus au pariat pe o reîncărcare rapidă la 80 W pe Find X5 Pro. și OnePlus 10 Pro. Cu toate acestea, OnePlus a introdus încărcare rapidă de 150 W pe OnePlus 10T și se pare că plănuiește să echipeze viitorul său OnePlus 11 Pro cu încărcare rapidă de 100 W anul viitor .

Este complicat de știut de ce Samsung încă nu a îmbunătățit puterea maximă de reîncărcare acceptată de bateriile sale. Ne imaginăm că acest lucru ar putea avea o legătură cu răcirea destul de limitată a smartphone-urilor producătorului coreean. Încărcarea rapidă creează mai multă căldură în interiorul smartphone-ului și, prin urmare, are nevoie de un sistem de răcire la egalitate pentru a evita deteriorarea componentelor.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi