Galaxy Ring: inelul smart de la Samsung apare într-o aplicație, lansarea se apropie

Samsung își lărgește orizonturile tehnologice cu apropierea lansării Galaxy Ring, un accesoriu inteligent care promite să revoluționeze modul în care utilizatorii își monitorizează sănătatea și condiția fizică. După ani întregi de zvonuri și speculații, Samsung a făcut anunțul oficial în timpul evenimentului Unpacked dedicat seriei Galaxy S24, semnalând astfel că lansarea acestui dispozitiv inovator este iminentă.

Galaxy Ring a fost observat în aplicația Good Lock a Samsung, indicând pregătirile finale pentru lansarea sa pe piață. Good Lock, apreciată pentru posibilitățile sale de personalizare avansată a dispozitivelor Samsung prin intermediul modulelor și widget-urilor, include acum Galaxy Ring în modulul de Stare a Bateriei, care afișează procentul de baterie pentru toate dispozitivele conectate. Această descoperire, făcută de un utilizator pe Reddit, sugerează că Samsung a actualizat deja aplicația pentru a include suportul pentru noul inel inteligent.

Galaxy Ring se anunță a fi o alternativă mai discretă și mai convenabilă la ceasurile inteligente și alte dispozitive purtabile, eliminând necesitatea unui ecran pentru monitorizarea stării de sănătate. Dispozitivul va putea fi integrat cu alte produse și servicii Samsung, cum ar fi Bixby, Samsung Health și SmartThings, oferind o experiență de utilizare coerentă și integrată. Această lansare ar putea marca începutul unei schimbări în preferințele consumatorilor, de la ceasurile inteligente către soluții mai inovatoare și mai puțin obtruzive.

Deși Samsung nu a oferit încă detalii despre preț sau data exactă de lansare a Galaxy Ring, prezența sa în aplicația Good Lock sugerează că mai multe informații vor fi dezvăluite în curând. Cu o piață deja obișnuită cu inovațiile în domeniul tehnologiei purtabile, precum inelele inteligente lansate de Oura, rămâne de văzut cum va fi primit Galaxy Ring de către consumatori și cum va influența competiția în acest segment dinamic.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *