Galaxy A52, A23 4G și Tab S6 Lite (2022) primesc Actualizarea One UI 6

Samsung a început distribuirea actualizării Android 14, însoțită de interfața sa One UI 6, către dispozitivele Galaxy A52, Galaxy A23 4G și Galaxy Tab S6 Lite (2022). Aceste actualizări introduc noi caracteristici și îmbunătățiri, axate în principal pe îmbunătățirea interfeței utilizatorului și a funcționalității.

Pentru utilizatorii Galaxy A23 4G, actualizarea vine cu patch-ul de securitate din noiembrie 2023 și versiunile de firmware A235FXXU4DWL1 (Rusia) sau A235MUBU4DWL1 (Panama). Versiunea sud-coreeană, SM-A235N, nu este momentan inclusă în distribuție.

Deținătorii de Galaxy A52 vor primi actualizarea cu firmware-ul care se termină în EWL3 și patch-ul de securitate din decembrie 2023. Dimensiunea actualizării este de aproximativ 2.2GB, iar sosirea acesteia poate fi eșalonată în diferite regiuni, deci răbdarea este cheia.

În ceea ce privește Galaxy Tab S6 Lite (2022), tableta primește Android 14 cu firmware-ul P613XXU4CWL1, dar păstrează patch-ul de securitate din noiembrie 2023 în locul celei mai recente versiuni din ianuarie 2024. Actualizarea este în prezent disponibilă în Franța și în unele alte țări europene, cu o distribuție mai largă așteptată în curând.

Pentru a verifica actualizarea pe A52 sau A23 4G sau pe tabletă, accesați meniul Setări al telefonului, apăsați pe „Actualizare software” și selectați „Descărcare și instalare”.

One UI 6 introduce mai multe schimbări notabile. Panoul rapid a fost reproiectat pentru un acces mai ușor la setările frecvent utilizate, în timp ce un nou font reîmprospătează experiența vizuală generală. Iubitorii de muzică se pot bucura de un nou widget pentru playerul media pe ecranul de blocare și controlul notificărilor.

Personalizarea este acum în prim-plan, cu mai multe opțiuni de font și plasament pentru widget-ul ceasului de pe ecranul de blocare. Există și două noi widget-uri – „Camera personalizată” pentru acces rapid la setările camerei și „Informații meteo” pentru informații detaliate despre vreme.

Aplicația Setări a primit, de asemenea, o transformare, prezentând o secțiune dedicată Bateriei pentru o navigare mai ușoară. Camera este acum simplificată pentru o utilizare mai ușoară, iar aplicația Editor foto are acum controale mai mari pentru accesibilitate ușoară.

Aplicația meteo prezintă acum informații și mai detaliate despre locațiile preferate, toate într-un design nou și coerent. În final, Samsung a redus aglomerația în sertarul de aplicații și pe ecranul principal, eliminând brandingul său din icoanele aplicațiilor standard.

Sursa: Gizmochina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *