Se știe că Samsung este la egalitate cu Apple când vine vorba de smartphone-uri de înaltă performanță și de lux. Marca sud-coreeană este renumită pentru finisajul magnific al dispozitivelor precum S22, Galaxy Z Fold 4 și alte Galaxy Flips. Acestea fiind spuse, nu toată lumea are întotdeauna peste 1000 USD de investit în aceste telefoane de lux. Cu toate acestea, datorită telefoanelor cu specificații cu siguranță mai modeste, dar cu performanțe mai mult decât onorabile, pentru categoria mid-range, compania a devenit principalul producător de smartphone-uri din lume.

Potrivit site-ului AndroidHeadlines, gigantul asiatic pregătește sosirea de noi telefoane în seria sa de handset-uri accesibile, Galaxy A. Acestea sunt formate din smartphone-uri care vizează un segment de la intrarea în gama medie. În mod logic, cel mai ieftin dintre toate va fi Galaxy A14 5G. Spre deosebire de predecesorul său direct și așa cum sugerează și numele, va fi compatibil 5G, ceea ce îl face cel mai ieftin smartphone 5G al mărcii anul viitor. Nimic nu sugerează că 5G va fi opțional la acest model. Alegerea de a nu oferi un A14 „doar 4G” ar fi benefică pentru operatorii de telefonie mobilă, care ar dori să convertească clienții la acest nou standard. Combinația de planuri mobile ieftine 5G si dispozitivele accesibile ar trebui să ajute în această direcție.

Galaxy A54 va prezenta cea mai buna investitie

În gama medie, vom găsi Galaxy A34 (nume de cod SM-A346B). Detaliile despre acest model sunt împrăștiate, dar se zvonește că ar putea fi alimentat de noul System-on-Chip in-house, Exynos 1380 . Având în vedere amplasarea întregii game, clienții care doresc să obțină cel mai bun raport performanță/preț vor fi cu siguranță mai tentați de Galaxy A54.

Galaxy A14, Galaxy A34 și Galaxy A54 ar trebui să ajungă pe toate pe rafturile europene. Dacă Samsung va respecta programul obișnuit, Galaxy A14 va fi comercializat primul, înainte de sfârșitul anului. Celelalte două, Galaxy A34 și Galaxy A54 ar trebui să fie vândute după prezentarea Galaxy S23, pentru a nu călca în picioare, cel mai probabil la începutul anului 2023. Nu sunt disponibile detalii cu privire la prețurile lor de vânzare, dar Samsung nu ar trebui sa se indeparteze prea mult de politica actuală de prețuri.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns