Galaxy A04e și Galaxy A13 5G primesc mai multă securitate cu actualizarea din martie 2024

Samsung a lansat actualizarea de securitate din martie 2024 pentru încă două smartphone-uri de nivel de intrare: Galaxy A04e și Galaxy A13 5G. Cele două telefoane primesc noua actualizare în mai multe părți ale Asiei și Europei. Alte telefoane de înaltă performanță precum Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 primesc actualizarea One UI 6.1 în schimb.

Galaxy A04e: Disponibil în mai multe țări

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A04e este disponibilă cu versiunea firmware-ului A042FXXS6DXC4. Aceasta poate fi descărcată în Afganistan, țările din Caucaz, Egipt, Fiji, Indonezia, Irak, Israel, Kazakhstan, Kenya, Liban, Maroc, Noua Zeelandă, Nigeria, Pakistan, Papua Noua Guinee, Arabia Saudită, Africa de Sud, Thailanda, Filipine, Emiratele Arabe Unite, Tunisia, Turcia, Ucraina și Vietnam. – În curând şi în România

Galaxy A13 5G: Lansat în mai multe țări europene

Actualizarea nouă pentru Galaxy A13 5G este în curs de desfășurare cu versiunea firmware-ului A136BXXS6DXC3 în Austria, Croația, Egipt, Franța, Irak, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Arabia Saudită, Serbia, Slovenia, Elveția, Republica Cehă și Marea Britanie. Puteți instala noua actualizare pe dispozitivul dvs. navigând la Setări » Actualizare software și apăsând Descărcare și instalare. De asemenea, puteți descărca manual noul fișier firmware din baza noastră de date și să-l instalați.

Puncte de reper: 44 de vulnerabilități de securitate remediate

Aceste actualizări includ remedieri pentru 44 de vulnerabilități de securitate ca parte a patch-ului de securitate din martie 2024. În afara patch-urilor de securitate, aceste actualizări nu aduc niciun fel de caracteristici noi sau îmbunătățiri de performanță. Ambele telefoane rulează deja software-ul One UI 6.0 bazat pe Android 14 și vor primi actualizarea One UI 6.1 înainte de sfârșitul primului semestru al acestui an.

Sursa: SamMobile

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *