AplicatiiFuncția de editare a mesajelor vine pe WhatsApp: Iată captura de ecran

Funcția de editare a mesajelor vine pe WhatsApp: Iată captura de ecran

Stim deja că funcția de editare a mesajelor va veni pe WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. Caracteristica în cauză a apărut în versiunea beta a aplicației, numerotată 2.22.22.14. Așa că am avut șansa să aflăm puțin mai multe despre cum va funcționa.

Conform detaliilor de pe site-ul WABetaInfo, va fi posibilă editarea tuturor mesajelor trimise datorită acestei funcții. Cu toate acestea, aplicația va acorda utilizatorilor 15 minute pentru aceasta. Dacă această perioadă a expirat, mesajele trimise nu vor fi editate.

Funcția de editare a mesajelor vine pe WhatsApp

După editare, în mesaj va apărea o etichetă specială, care indică clar că modificarea a fost făcută. Judecând după captura de ecran publicată, această etichetă va fi localizată chiar lângă informațiile de timp.

Asta e tot pentru moment detaliile dezvăluite despre editarea mesajelor WhatsApp. Nu se știe încă când va fi disponibilă în general noua caracteristică, care este în curs de dezvoltare. Va trebui să mai așteptăm puțin pentru a afla mai multe.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi