Fossil Poate Renunța la Noile Lansări de Smartwatch-uri Wear OS

Fossil, cunoscut pentru diversitatea sa de smartwatch-uri bazate pe sistemul de operare Wear OS de la Google, pare să fie pe cale să oprească lansarea de noi modele. Conform zvonurilor care circulă în comunitatea online, inclusiv discuții pe Reddit și rapoarte de la Android Headlines, Fossil ar putea să nu mai aducă pe piață o nouă generație de ceasuri Wear OS. Aceasta sugerează că seria actuală Gen 6 ar putea fi ultima lor iterație sub acest sistem de operare.

Fossil a introdus pe piață ceasurile Gen 6 în toamna anului 2021, iar de atunci, nu au existat indicii despre o nouă generație. Recent, Fossil a actualizat ceasurile Gen 6 la Wear OS 3.5, dar această actualizare a venit cu o serie de probleme, indicând posibile dificultăți în dezvoltarea continuă. În plus, Fossil a început să ofere reduceri substanțiale la stocurile de Gen 6, ceea ce ar putea sugera că nu intenționează să lanseze o nouă serie în viitorul apropiat.

Speculațiile continuă să circule despre viitorul Fossil în domeniul smartwatch-urilor. Unele zvonuri sugerează că Fossil ar putea adopta un sistem de operare propriu mai simplu pentru viitoarele sale smartwatch-uri, în timp ce altele sugerează că ar putea aștepta un nou cip de la Qualcomm pentru a alimenta generații viitoare. Cu toate acestea, nu există informații concrete despre planurile Qualcomm pentru cipurile de ceasuri.

Pe piața smartwatch-urilor, Samsung a devenit un jucător dominant cu Wear OS, ceea ce a redus spațiul pentru alte mărci, inclusiv Fossil. Acest context competitiv ar putea fi un factor în decizia Fossil de a reconsidera viitorul său în acest segment de piață. În timp ce așteptăm clarificări și detalii suplimentare, comunitatea și utilizatorii de Wear OS sunt atenți la evoluția acestei situații.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *