Folld de la Fuell: Bicicleta Electrică Pliabilă cu Autonomie Impresionantă

Fuell, compania fondată de veteranul industriei motocicletelor Erik Buell, își extinde gama de mobilitate electrică cu Folld, o bicicletă electrică pliabilă nouă, concepută pentru locuitorii urbani. Cu un design compact și convenabil, Folld reprezintă soluția inovatoare pentru navetiștii orașului, combinând tehnologia avansată, performanța și utilitatea.

Inima Folld-ului este motorul său puternic de la Bafang, un specialist chinez recunoscut. Acest motor oferă o putere nominală de 250 de wați și un cuplu de 85 Nm, permițând bicicletei să atingă viteze de până la 25 de kilometri pe oră. Pentru viteze mai mari, pedalarea este necesară, asigurând conformitatea cu reglementările europene pentru bicicletele electrice.

Un punct de atracție al designului este integrarea bateriei de 720 de wați-oră în cadru. Aceasta oferă o autonomie impresionantă de 110 kilometri pe o singură încărcare, la cel mai scăzut nivel de asistență. Folld dispune de cinci setări de asistență, dar nu include un accelerator, respectând astfel reglementările europene.

Fuell a echipat Folld cu componente de calitate, precum transmisia Shimano Altus și frânele hidraulice cu disc Tektro HD-E 350. Anvelopele groase de 20 de inci sunt ideale pentru drumurile urbane mai puțin ideale, asigurând o călătorie mai lină.

Una dintre caracteristicile practice ale Folld este portbagajul său pliabil, care poate suporta până la 10 kilograme. Această funcționalitate îmbunătățește utilitatea bicicletei, făcând-o o opțiune excelentă pentru transportul cumpărăturilor sau al altor esențiale prin oraș. Cu toate acestea, construcția robustă și durabilă a Folld-ului îi mărește greutatea la 37,5 kilograme, ceea ce ar putea fi un factor de luat în considerare pentru cei care trebuie să-și poarte frecvent bicicleta.

Cu un preț de 2.495 de euro, Folld se poziționează ca o opțiune accesibilă pe piața bicicletelor electrice. Fuell oferă în prezent o reducere introductivă, scăzând și mai mult prețul. Deși nu este încă confirmată disponibilitatea Folld pe piața din SUA, punctul său de preț atractiv și caracteristicile practice o fac o opțiune atrăgătoare pentru navetiștii urbani care caută un mod ecologic și eficient de a naviga prin oraș.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *