Într-o postare distribuită prin rețelele sale de socializare, vivo a confirmat data lansării celui mai nou smartphone pliabil al său. Potrivit producătorului chinez, vivo X Fold Plus ar trebui să fie oficializat pe 26 septembrie .

Evenimentul va avea loc în China și va fi transmis în întreaga lume de la ora 19.00 (ora locala din China). În plus, în teaserul împărtășit de companie, este posibil să se confirme designul final al pliabilului, în timp ce descrierea spune că dispozitivul „va evolua într-un mod mai puternic”.

Nu știm dacă aceasta este doar o referire la modelul Plus sau dacă vorbim de durabilitate. Vedeți mai jos că cel mai mare punct culminant al acestei versiuni este modelul roșu .

Vivo X Fold Plus

După cum era de așteptat, fișa tehnică completă a lui vivo X Fold Plus nu a fost încă lansată, dar știm că acesta trebuie să aibă un procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1, până la 12 GB RAM, un ecran cu o rată de 120 Hz și 256 GB de stocare.

Bateria de 4.730 mAh completează setul cu suport pentru încărcare cu fir de 80 W și fără fir de 50 W, în timp ce sistemul de operare este Android 12.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns