|

Ecranele de pe iPhone 16 Pro vor fi mai luminoase ca niciodată

iPhone 16 Pro

Noile modele iPhone 16 Pro vor beneficia de o luminozitate ecranului îmbunătățită cu până la 20% față de generația anterioară. Această evoluție tehnologică vine în contextul în care compania din Cupertino a prezentat deja iPad-ul M4 Pro, dispozitiv ce se mândreștecu cel mai avansat ecran din lume, conform declarațiilor de la Apple.

O creștere semnificativă a luminozității

Potrivit informațiilor furnizate, iPhone 16 Pro va putea atinge o luminozitate maximă de 1200 de nits în utilizarea obișnuită, adică atunci când este afișat conținut SDR. În comparație, modelul iPhone 15 Pro poate ajunge la 1000 de nits, ceea ce înseamnă o creștere de 20% pentru noua generație. Această valoare reprezintă luminozitatea maximă pe care o poate atinge ecranul în utilizarea de zi cu zi, fără a fi afișat conținut HDR.

În ceea ce privește conținutul HDR, consumat de pe platforme precum Netflix, iPhone 16 Pro va menține aceleași performanțe ca modelul anterior. Astfel, la fel ca iPhone 14 Pro și 15 Pro, noua generație va putea atinge o luminozitate maximă de 1600 de nits pentru HDR. Deși nu se așteaptă îmbunătățiri în acest domeniu, menținerea standardelor ridicate reprezintă o garanție a calității ecranului.

Alte noutăți așteptate pe iPhone 16 Pro

Pe lângă ecranul mai luminos, seria iPhone 16 Pro vine și cu alte îmbunătățiri așteptate cu nerăbdare de fanii Apple. Printre acestea se numără un ecran mai mare, un nou buton de captare, cip A18 și funcții avansate de inteligență artificială. Lansarea noilor modele este programată pentru toamna acestui an, urmând să fie dezvăluite detaliile complete ale specificațiilor și funcționalităților.

Apple continuă să inoveze și să ridice ștacheta în ceea ce privește calitatea ecranelor pentru dispozitivele sale mobile. Creșterea luminozității cu 20% pe iPhone 16 Pro reprezintă un pas important în această direcție, oferind utilizatorilor o experiență vizuală și mai plăcută, atât în utilizarea de zi cu zi, cât și pentru conținutul HDR. Entuziasmul este cu atât mai mare cu cât noua generație vine și cu alte îmbunătățiri așteptate cu nerăbdare de fani.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *