Un dezvoltator oferă o versiune pentru Android a deja celebrului Dynamic Island de pe iPhone 14 Pro.

Plouă cu recenzii pentru iPhone 14 de la Apple. Nu este revoluționar, prea scump, camera are probleme. Spune ce vrei despre cele mai noi smartphone-uri de la firma Apple, dar există o noutate pe care toată lumea și-o dorește: Dynamic Island, un nou tip de bară de notificare. Acesta din urmă este deja emulat de dezvoltatorii Android. Un colaborator obișnuit XDA Developers a programat deja un echivalent al insulei mici de pe iPhone 14 Pro pentru dispozitivele Android. Aplicația se numește dynamicSpot, este gratuită (versiunea pro este plătită) și fără reclame.

dynamicSpot permite tuturor utilizatorilor de smartphone-uri Android să se bucure de aceeași experiență ca și posesorilor de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Îi va costa mai puțin, pentru că să ne amintim, un iPhone 14 Pro costă cel puțin 1329 de euro în Europa, în timp ce aplicația de la Jawomo costă doar 3,99 de euro sau deloc dacă nu vrei să profiti de toate funcțiile suplimentare.

Descarca DynamicSpot

DynamicSpot ofera mai multa personalizare decat Dynamic Island de la Apple

Deși aplicația este încă în versiune beta, este deja complet funcțională. Dezvoltatorul ascultă în totalitate utilizatorii și va primi cu plăcere toate feedback-urile pe forumul dedicat XDA. Suntem încântați să vedem că dynamicSpot este mai ușor de personalizat decât Dynamic Island original. După instalarea acestuia, va trebui să specificați ce notificări să monitorizați astfel încât aplicația să le intercepteze și să le formateze în felul său. De asemenea, va trebui să alegeți ce aplicații pot genera o notificare. Aplicația este compatibilă cu aplicațiile muzicale, cu cronometre și alte alarme și chiar și cu aplicațiile de cartografiere.

De asemenea, este posibil să personalizați aspectul a functiei dynamic island pentru Android. Poziția verticală, plasarea orizontală, dimensiunile bulei de notificare sau rotunjimea acesteia. În sine, toate aceste funcții sunt deja foarte interesante, dar dacă doriți să împingeți experiența de personalizare și mai departe, nu ezitați să susțineți dezvoltatorul și să obțineți versiunea Pro. Acest lucru vă va permite, de exemplu, să vedeți notificările dynamicSpot direct de pe ecranul blocat. Rețineți pentru cei mai conștienți de securitate că, deși aplicația solicită acces aproape total la toate drepturile dispozitivului dvs., dezvoltatorul acesteia susține că nu sunt colectate date sau partajate. Jawomo este un membru recunoscut al comunității XDA Developers, ceea ce este în mod normal o garanție a fiabilității.

Articol initial:


Dynamic Island pe Android

Apple a lansat săptămâna trecută seria iPhone 14. iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max lansate cu 4 opțiuni diferite. Noul model de notch numit Dynamic Island, care vine cu modelele iPhone 14 Pro din serie, a atras multă atenție. Această caracteristică, care nu este încă pe telefoanele Android, poate veni în curând pe unele telefoane Android.

Pe un MIUI de la Xiaomi, a fost încercat notch-ul Dynamic Island

Un dezvoltator Mi Theme a aplicat versiunea Android a lui Dynamic Island pe un telefon marca Xiaomi. Un scurt videoclip văzut de TechDroider a arătat modul în care notificările în stil Dynamic Island și porțiunea sa redată în prezent apar în software-ul MIUI al Xiaomi .

Tema cu notificări în stil Dynamic Island se numește Grumpy UI și este disponibilă doar în limba chineză standard deocamdată. După cum puteți vedea din tweetul de mai sus, Dynamic Island ascunde cu succes camera selfie atunci când este extinsă.

Dezvoltatorii de teme încă fac imbunatatiri pentru tema cu notch-ul Dynamic Island. Dacă Xiaomi aprobă tema, aceasta va fi publicată în magazinul MIUI Themes . Cu alte cuvinte, putem vedea această nouă crestătură pe telefoanele marca Xiaomi pentru prima dată pe telefoanele Android.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns