DIGI și SkyShowtime încheie un parteneriat strategic: Abonații DIGI se bucură de acces gratuit la platforma de streaming până pe 15 iulie

În cadrul unui demers inovator, DIGI a anunțat recent includerea întregului pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe. Acest parteneriat reprezintă primul de acest gen pentru platforma de streaming în Europa Centrală și de Est, marcând un pas important în expansiunea serviciilor de streaming pe plan local.

Campanie specială de lansare: Acces gratuit pentru abonații DIGI până pe 15 iulie

Pentru a celebra acest parteneriat, DIGI a pregătit o surpriză plăcută pentru abonații săi. Astfel, începând cu data de 25 aprilie și până pe 15 iulie 2024, toți abonații care dețin serviciul de televiziune digitală vor beneficia de acces fără costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime. După încheierea perioadei promoționale, clienții DIGI vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de pachete avantajoase pentru a continua să se bucure de conținutul oferit de SkyShowtime.

Acces neîntrerupt la canalele premium și serviciul de streaming SkyShowtime

Pe durata campaniei promoționale, abonații DIGI cu pachetul TV digital vor avea parte de o experiență completă, având acces neîntrerupt atât la cele două canale liniare premium, SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, cât și la serviciul de streaming SkyShowtime. Pentru a obține accesul la platformă, utilizatorii vor trebui să se autentifice în contul DIGI și să urmeze pașii necesari pentru a genera voucherul promoțional.

Conținut de top: Filme și seriale originale SkyShowtime

SkyShowtime se remarcă prin oferirea unui conținut de calitate, găzduind aproximativ 50% din box office-ul de la Hollywood. Printre filmele disponibile în prezent pe platformă se numără producții de succes precum Cocaine Bear, Dragoste pe Muchie de Cuțit, Fast X, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Smile, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Perfect Escape și The Super Mario Bros. Movie.

De asemenea, abonații vor putea să se bucure de seriale originale SkyShowtime, cum ar fi Poker Face, The Curse, Veronika sau viitoarea producție The Tattooist of Auschwitz, avându-l pe talentatul actor Harvey Keitel în rol principal. Nu în ultimul rând, serialele de top precum Dexter, Frasier sau The Office vor fi și ele disponibile pe platformă.

Prin acest parteneriat strategic, DIGI și SkyShowtime își propun să ofere utilizatorilor o experiență de divertisment de înaltă calitate, aducând în prim-plan cele mai apreciate producții cinematografice și seriale ale momentului.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *