Diablo Immortal este acum disponibil pentru Android și iOS, dar și pentru PC, împărtășind bucurie cu fanii jocului.

Este gratuit, numai online și acceptă jocul încrucișat și progresia încrucișată. Aceasta înseamnă că puteți juca același personaj pe computer și pe mobil. Sunt disponibile unele personaje familiare, cum ar fi Necromantul și Barbarul, dar există și noi opțiuni.

Prin jefuire, personajul dobândește un… personaj, în timp ce există emote, care vor fi deblocate pe măsură ce progresezi în joc.

Butoanele de pe Android și iOS sunt destul de ușoare – partea stângă a ecranului este folosită pentru a vă deplasa și a privi în jur, dreapta pentru atacuri, poțiuni, magie etc. Pe computer folosești mai ales mouse-ul, dar de data aceasta Blizzard implementează WASD, precum și acțiuni implicite pe tastele 1 până la 4. Filtrele vor fi folosite cu Q.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns