Dezvăluiri despre viitorul HMD Pulse Pro: Specificații și imagini ale noului smartphone de buget

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe informații și imagini legate de un nou model de smartphone de buget produs de compania HMD. Se pare că producătorul pregătește lansarea seriei Pulse, care va include cel puțin două variante: HMD Pulse și HMD Pulse Pro. Dacă despre prima variantă au fost dezvăluite anterior câteva detalii, acum avem și primele informații despre versiunea superioară, Pulse Pro.

Ce știm până acum despre configurația și dotările modelului Pulse Pro

Conform ultimelor scurgeri de informații, HMD Pulse Pro va fi un smartphone accesibil, cu un preț estimat la 179 de euro. Pentru această sumă modestă, utilizatorii vor beneficia de o configurație hardware destul de solidă, incluzând un ecran HD de 6,56 inchi cu rată de refresh de 90Hz și un chipset Unisoc T606.

Capitolul memoriei nu dezamăgește, Pulse Pro urmând a fi echipat cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare. De asemenea, se așteaptă ca bateria să aibă o capacitate generoasă de 5000mAh, ceea ce ar asigura o autonomie excelentă.

Un design atractiv și o cameră foto performantă la un preț accesibil

  În ceea ce privește aspectul estetic, noile imagini arată un design modern și plăcut, cu un modul camere în stil insulă și un finisaj elegant pe spate. Vorbind despre capacitățile foto, HMD Pulse Pro pare a fi bine echipat cu un senzor principal de 50MP și un senzor auxiliar de 2MP pentru efectul bokeh. Chiar și camera frontală se anunță impresionantă, cu un senzor de 50MP dedicat selfie-urilor.

  Alte dotări demne de menționat ar fi prezența unui jack pentru căști și, probabil, o certificare IP52 pentru rezistență la apă și praf.

  Având în vedere valul de dezvăluiri recente, se pare că lansarea oficială a seriei HMD Pulse, inclusiv a variantei Pro, nu ar putea fi foarte depărtată. Rămâne de văzut dacă aceste specificații și prețuri atractive vor transforma Pulse Pro într-o opțiune tentantă pentru iubitorii de gadget-uri accesibile, dar performante.

  Distribuie
  Marian Ciobanu

  Marian Ciobanu

  Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *