Detalii Noi Despre Honor Magic 6: Ce Știm Până Acum

Honor se pregătește să lanseze seria Honor Magic 6, urmând pașii designului seriei Honor Magic 5. Noua serie va include Honor Magic 6, Honor Magic 6 Pro și Honor Magic 6 Ultimate, iar o colaborare cu Porche Design va aduce o ediție limitată a modelelor Honor Magic 6 Pro și Magic 6.

Seria Honor Magic 6 promite să aducă inovații semnificative. Conform unor scurgeri de informații recente, modelul standard Honor Magic 6 va include un sistem pe cip (SoC) îmbunătățit, memorie RAM sporită și mai mult spațiu de stocare. Se așteaptă ca acesta să dispună de o cameră principală cu stabilizare optică (OIS), capacitate de încărcare wireless și certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă. Aceste îmbunătățiri ar putea stimula vânzările seriei.

Honor Magic 6

În ceea ce privește modelul Honor Magic 6 Pro, acesta este așteptat să vină cu un display OLED QHD 2K, cu o decupare în formă de pilulă pentru camera selfie duală. Ar putea fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, și, potrivit zvonurilor, ar putea include grafică dedicată, un cip de securitate și suport pentru comunicații prin satelit. Se preconizează că Pro va avea un model AI robust cu 7 miliarde de parametri pentru o procesare AI îmbunătățită în diferite aplicații și va rula Magic OS 8.0, bazat pe Android 14.

Legat de versiunea standard a seriei Honor Magic 6, aceasta pare să includă o lentilă telefoto periscopică de 160 MP cu diafragmă variabilă, o cameră principală OV50H sau OV50K și tehnologia LOFIC (Lateral Overflow IntegereatioN Capacitor). De asemenea, ar putea oferi o capacitate de încărcare prin cablu de 66W.

Seria Honor Magic 5 a fost dezvăluită la Congresul Mondial Mobil din Barcelona, echipată cu Snapdragon 8 Gen2 și un modul de trei camere la spate. Modelul Honor Magic 5 Pro a inclus un senzor principal de 50MP, un senzor ultrawide de 50MP și o lentilă telefoto periscopică de 50MP.

Lansarea Honor Magic 6 Pro este programată pentru sfârșitul lui ianuarie 2024, cu debutul inițial în China. Aceste actualizări plasează Honor într-o poziție favorabilă pe piața smartphone-urilor, oferind tehnologie avansată și funcționalități noi utilizatorilor săi.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *