Detalii noi despre Galaxy Z Flip 6: Varianta Exynos, 12GB RAM și multe altele

Samsung Galaxy Z Flip 6

Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente pliabile din lume, continuă să lucreze la seria Galaxy Z de generația a 6-a. Noile informații scurse recent dezvăluie modificările aduse la Galaxy Z Flip 6.

Samsung, unul dintre pionierii tehnologiei de telefoane inteligente pliabile, a reușit să popularizeze rapid telefoanele pliabile cu seriile Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. Compania, care continuă să dețină poziția de lider în acest sector, va lansa în lunile următoare seria Galaxy Z de generația a 6-a.

Detalii despre Galaxy Z Flip 6

Un utilizator care a scurs informații despre produsele Samsung a detaliat Galaxy Z Flip 6 într-o postare recentă. Conform acestui raport, Galaxy Z Flip 6 va fi primul dispozitiv din serie care va avea o variantă Exynos. Samsung pare să fie mulțumit de chipsetul Exynos 2400 pe care l-a folosit în Galaxy S24 și a decis să-l utilizeze și pentru Galaxy Z Flip 6. Galaxy Z Flip 6 va avea probabil chipsetul Exynos 2400 în unele țări, în timp ce în alte țări va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Același raport indică faptul că Z Flip 6 va avea opțiuni de 8GB și 12GB RAM, dar modelul de 12GB va fi disponibil doar în unele țări. Opțiunile de stocare vor fi, ca și anul trecut, de 256GB și 512GB.

Pe lângă opțiunile de RAM și procesor, s-a menționat că ecranul exterior al Z Flip 6 va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz și că dispozitivul va avea o capacitate de baterie mai mare decât generația precedentă. Se așteaptă ca dispozitivul, care va fi lansat cu One UI 6.1.1 bazat pe Android 14, să fie prezentat probabil în iulie sau august.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *