Xiaomi, unul dintre jucătorii de succes ai pieței de smartphone-uri, va prezenta în curând utilizatorilor cea mai nouă serie emblematică a sa, Xiaomi 13 . Până în prezent, au apărut multe afirmații și scurgeri de informații despre dispozitive.

Designul lui Xiaomi 13 a fost dezvăluit

Designul seriei Xiaomi 13 a fost dezvăluit!

Pe măsură ce datele de lansare ale smartphone -urilor se apropiau, multe detalii au început să apară de la caracteristicile tehnice până la designul lor. În cele din urmă, un nou poster care s-a scurs recent a dezvăluit în mare măsură designul modelelor.

În primul rând, trebuie să menționăm că această imagine nu a fost încă confirmată de companie , dar împărtășirea ei imediat după scurgerea despre modelul Pro și confirmarea primei scurgeri arată, de asemenea, că este în mare măsură reală.

Când ne uităm la imagine, putem spune că modelul curbat și standard al lui Xiaomi 13 Pro va apărea cu un ecran plat. În același timp, ambele modele au butonul de creștere a volumului și de pornire în partea dreaptă.

Smartphone-urile vor avea o configurație de cameră dreptunghiulară. De asemenea, să subliniem că probabil există un senzor uriaș de 1 inch în imagine. În plus, pe dispozitive se află și doi senzori auxiliari, împreună cu blițul LED.

Designul seriei Xiaomi 13 a fost dezvăluit!
Xiaomi 13

Dacă luăm în considerare scurgerile anterioare, seria va avea un panou OLED cu rată de reîmprospătare de 6,36 inci, 120 Hz, cu rame mai subțiri în comparație cu predecesorul său . De asemenea, va veni cu o rezoluție a ecranului de 1,5K.

Xiaomi 13 va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2; La fel ca predecesorul său, va trece prin procesul de fabricație de 4 nm al TSMC. De asemenea, va găzdui un Cortex X3, două Cortex A720, două A710 și trei nuclee Cortex A510. Pe partea grafică, Adreno 740 ne va putea suporta jocurile. În cele din urmă, se precizează că seria va fi lansata în noiembrie.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns