GadgetDesignul posibil pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Designul posibil pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Primele imagini de calitate lansate arată posibilul design nou al telefonului iPhone 15 Pro. Apple poate reveni la marginile rotunjite din nou.

În urma zvonurilor și informațiilor din interior că iPhone 15 Pro va avea un design nou al corpului, publicația chineză Mydrivers a lansat imagini realiste care arată cum ar putea arăta viitorul flagship.

ShrimpApplePro, care a scurs anterior fotografii live cu telefonul iPhone 14 cu mult înainte de anunț, a susținut că următorul smartphone Apple va avea un corp reproiectat și o husă din spate în stil iPhone 5c. Potrivit sursei, iPhone 15 va oferi clienților un corp din titan. În plus, smartphone-ul va avea un panou din spate rotunjit în loc de margini plate și ascuțite.

iPhone 15 va veni cu cel mai nou senzor de imagine

Apple folosește suprafețe plane și margini ascuțite de trei ani, începând cu iPhone 12 . Mulți producători de smartphone-uri Android au urmat aceeași cale, dar există cei care se plâng de acest design și susțin că este incomod să țineți smartphone-ul pentru o lungă perioadă de timp in mana.

În plus, conform mai multor surse, Apple își va lua rămas bun de la Lightning și va trece la USB-C cu iPhone 15. Cu toate acestea, unele speculații sugerează că Lightning poate rămâne în modelele de gamă inferioară.

Chiar dacă toate modelele au USB-C, se spune că numai modelele high-end vin cu cel mai rapid conector. Printre informațiile scurse se numără și faptul că iPhone 15 va avea și un senzor de imagine nou și funcții foto și video îmbunătățite.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi