Noul iPhone 14 va fi prezentat astăzi, 7 septembrie, în cadrul evenimentului Apple numit Far Out . Pe lângă noile iPhone-uri, care vor fi patru, este așteptat și anunțul unui nou Apple Watch „Pro” și AirPods Pro 2 .

Ca de obicei, va fi un eveniment preînregistrat, care va fi difuzat la Teatrul Steve Jobs din Cupertino, dar și transmis prin web pentru toată lumea.

Când începe evenimentul Apple?

Evenimentul Far Out începe pe 7 septembrie 2022, la 20:00, ora in Romania.

Unde să urmărești evenimentul Apple?

Fluxul live va fi disponibil pe site-ul Apple.com, prin aplicația Apple TV și pe canalul YouTube al companiei (videoclipul este încorporat mai jos).

Evident, în cursul serii nu uitați să vizitați periodic MobileHub.ro și să aruncați o privire pe rețelele noastre de socializare ( Facebook si Twitter ): vă vom informa cu promptitudine cu toate cele mai recente știri.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns