ŞtiriCu ce îmbunătăţiri vine iOS 16.1? Dynamic Island evoluează

Cu ce îmbunătăţiri vine iOS 16.1? Dynamic Island evoluează

Actualizarea iOS 16.1, care are deschis accesul beta pentru seria iPhone 14 Pro, vine cu o inovație importantă. Dynamic Island va reacționa acum și la evenimentele sportive.

Aducând mișcare nu numai în lumea iOS, ci și în lumea Android, noua interacțiune cu notch Dynamic Island de la Apple se dezvoltă în continuare. Noi funcții vor fi adăugate la Dynamic Island cu iOS 16.1.

Dynamic Island evolueaza pe iOS 16.1

Cu ce îmbunătăţiri vine iOS 16.1? Dynamic Island evoluează

Caracteristica Dynamic Island de pe modele iPhone 14 Pro face ca obisnuitul notch sa para cu adevarat o caracteristica utila. Această fereastră, care se poate extinde în lățime și lungime, afișează notificări pentru multe aplicații. Astfel, utilizatorul poate urmări evoluțiile fără a fi nevoie de un panou de notificare.

Odată cu actualizarea iOS 16.1 , funcția Dynamic Island va afișa și notificări de la evenimente sportive. Indiferent de ce echipă sau tip de sport, utilizatorul va putea urmări scorurile. Apăsând lung fereastra, va putea accesa detaliile despre meci.

Versiunea beta iOS 16.1 este acum disponibilă pentru seria iPhone 14 Pro. Utilizatorii beta au început treptat să-și împărtășească experiențele. Pentru a activa noua caracteristică, este necesar să accesați aplicația TV și să alegeți o echipă și un sport. Deocamdată, nu toate ligile sunt adaugate, dar aceasta situatie este in lucru.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi