| |

Creșterea Explozivă pentru HarmonyOS: Aproape 1 Miliard de Utilizatori Activi!

Creșterea Explozivă pentru HarmonyOS

Huawei, gigantul tehnologic chinez, a anunțat că numărul de utilizatori activi ai sistemului său de operare HarmonyOS a atins impresionanta cifră de 900 de milioane. Această realizare remarcabilă vine în contextul în care compania se confruntă cu sancțiuni din partea SUA și o concurență acerbă pe piața globală.

Richard Yu, președintele diviziei de consum a Huawei, a declarat că numărul dispozitivelor Huawei care rulează HarmonyOS a crescut semnificativ în ultimele luni. De asemenea, vânzările de smartphone-uri premium ale companiei au înregistrat o creștere spectaculoasă de 72% în primele cinci luni ale anului 2024.

Un factor cheie în acest succes a fost lansarea modelului Mate 60 Pro, care a jucat un rol crucial în creșterea vânzărilor și popularității HarmonyOS. Acest telefon este echipat cu un procesor de 7 nm, despre care oficialii americani susțineau că firmele chineze nu îl pot produce. Cu toate acestea, Huawei a demonstrat contrariul, revitalizându-și afacerea și câștigând cotă de piață de la competitori precum Apple și alte firme chineze.

Aceste evoluții pozitive au permis Huawei să își multiplice profitul din primul trimestru de peste cinci ori. Acest succes semnificativ arată că, în ciuda sancțiunilor impuse de SUA, Huawei rămâne o forță importantă pe piața globală.

În concluzie, creșterea numărului de utilizatori ai HarmonyOS la aproape 1 miliard este o dovadă a rezilienței și inovației Huawei. Cu planuri ambițioase și o strategie solidă, compania continuă să își consolideze poziția pe piața tehnologică globală.

[SURSA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *