GadgetConexiunea prin satelit a lui iPhone 14 salvează deja vieți

Conexiunea prin satelit a lui iPhone 14 salvează deja vieți

În noiembrie, Apple a activat noua funcționalitate din seria iPhone 14 pentru conectarea prin satelit în situații de urgență. Astfel, în lipsa altor opțiuni de comunicare, dispozitivele se pot conecta la un satelit, trimițând date semnificativ comprimate.

Acest nou supliment pare să salveze deja vieți. Acum aflăm despre un astfel de caz din Alaska, unde o persoană l-a folosit pentru a cere ajutor.

Un barbat cu un snowmobil, dar a avut probleme și a ajuns într-o situație periculoasă. Cu toate acestea, prin functia de conectare la satelit, a reușit să trimită un semnal al locației sale și a fost salvat.

În total, patru echipe au fost trimise să-l caute pe baza coordonatelor GPS primite.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi