CES 2023Cel mai ciudat produs al CES 2023: Smartwatch, dar fără ecran

Cel mai ciudat produs al CES 2023: Smartwatch, dar fără ecran

NoWatch, modelul de ceas inteligent fără ecran, și-a făcut debutul oficial la CES 2023 și a intrat în vânzare. Să vedem ce oferă ceasul, care se concentrează pe sănătate dar fără ecran.

Majoritatea ceasurilor inteligente arată aproape la fel; Ecran rotund sau pătrat, câteva butoane și o grămadă de senzori.

NoWatch este un model de smartwatch fără ecran care se află pe piață de câțiva ani, după o campanie de crowdfunding de succes. În ciuda faptului că are aspectul unui ceas, îi lipsește un ecran și este conceput pentru a vă distrage atenția de la lucrurile care contează.

Folosind pietre prețioase înlocuibile în loc de afișaj, ceasul are o mulțime de biosenzori, inclusiv ritmul cardiac, sănătatea pielii, SpO2 și un senzor de activitate electrodermică care caută semne de stres. Folosind tehnologia senzorilor Philips, estimează cât de stresant sunteți într-o zi și vă ajută să gestionați aceste emoții. De asemenea, urmărește activitatea, concentrându-se pe cheltuielile de energie. Deoarece nu există niciun ecran, toate statisticile de sănătate sunt accesate în mod natural prin intermediul aplicației.

Pretul produsului, care are aceleasi dimensiuni fizice ca un ceas inteligent, variaza in functie de piatra pretioasa selectata, dar incepe de la 363 de euro.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi