GadgetCe telefoane Samsung primesc actualizarea One UI 5.1? Lista a fost dezvăluită

Ce telefoane Samsung primesc actualizarea One UI 5.1? Lista a fost dezvăluită

Samsung a oferit actualizarea One UI 5 pentru majoritatea dispozitivelor sale. Compania se pregătește acum să implementeze actualizarea One UI 5.1. Au fost anunțate și telefoanele Samsung care vor primi One UI 5.1.

În notele de lansare ale actualizării Galaxy Watch 5, a fost dezvăluit că următorul software Samsung va fi One UI 5.1. O dată de lansare pentru UI 5.1 este neclară; Este de așteptat să fie lansat în februarie, dar telefoanele care vor primi actualizarea software au fost deja anunțate.

Galaxy S20 și modelele mai noi vor primi One UI 5.1

Printre dispozitivele Samsung care vor primi One UI 5.1; Se numara Galaxy S20, S21, S22, Galaxy Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip3, Z Flip 4, Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 și Z Fold 4 .

Unele funcții nu vor fi disponibile pe modelele mai vechi

Câteva modele orientate spre buget vor fi, de asemenea, actualizate la One UI 5.1, dar unele funcții nu vor fi acceptate. De exemplu; Funcția de control al camerei, care permite utilizatorilor Galaxy Watch 5 să controleze camera telefonului și să mărească cu un gest de ciupire, va fi disponibilă numai pe telefoanele de ultimă generație lansate după modelele Galaxy S20 sau Z Flip .

Nu există încă informații despre funcțiile One UI 5.1, inovațiile viitoare. Seria Samsung Galaxy S23, care va veni cu One UI 5.1, va fi prezentată oficial pe 1 februarie. Deoarece One UI 5.1 va fi o actualizare intermediară, este posibil să nu vedem o promovare separată.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi