GadgetCe noutăţi aduce iOS 16.1 care va fi lansat pe 24 octombrie

Ce noutăţi aduce iOS 16.1 care va fi lansat pe 24 octombrie

Apple confirmă că premiera iOS 16.1 va avea loc pe 24 octombrie, iar noua versiune include o serie de funcționalități. Printre acestea se numără Live Activities, care va afișa mai multe informații pe ecranul de blocare în timp real, inclusiv pentru aplicații externe.

Se va adăuga capacitatea de a șterge aplicația Apple Wallet, suportul pentru noul standard pentru casă inteligentă, Matter, partajarea unei biblioteci de fotografii cu până la șase utilizatori în iCloud și Clean Energy Charging, care optimizează încărcarea atunci când rețeaua folosește energie curată.

În plus, utilizatorii iPhone XR, 11, 12 mini și 13 mini vor putea folosi o pictogramă a bateriei cu un indicator procentual de încărcare. iOS 16.1 va ajunge la toate modelele compatibile de la iPhone 8 în sus.

Sursa: 9To5Mac

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi