Anul acesta, Apple nu a încălcat tradiția și nu a dezvăluit capacitățile bateriei dispozitivelor iPhone 14. Cu toate acestea, aceste date, despre care utilizatorii sunt curioși, s-au scurs deja pe internet.

Apple nu dezvăluie niciodată capacitatea bateriei modelelor sale de iPhone, iar aceste date se scurg adesea online înainte de începerea vânzărilor oficiale. Sursa acestor date sunt bazele de date de reglementare în care sunt înregistrate dispozitivele.

Potrivit informațiilor scurse, trei dintre cele patru modele de iPhone 14 au capacități mai mari ale bateriei în comparație cu seria iPhone 13. iPhone 14 Pro Max, pe de altă parte, vine cu o baterie de capacitate puțin mai mică în comparație cu iPhone 13 Pro Max.

Capacitatea bateriei lui iPhone 14

Apple spune că toate cele patru modele de iPhone 14 au „ durată de viață a bateriei de o zi intreaga ”. În timp ce modelele iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au o durată de autonomie mai mare a bateriei cu până la o oră pentru redarea video offline în comparație cu modelele echivalente iPhone 13, nu există un model direct comparabil pentru iPhone 14 Plus, acesta fiind noul model ce si-a facut debutul anul acesta.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns