Căştile OnePlus Buds 3 lansate oficial: Inovație și Performanță în Sunet

OnePlus a lansat recent în China cele mai noi căști, OnePlus Buds 3, odată cu prezentarea smartphone-ului OnePlus Ace 3. Aceste căști, disponibile inițial la prețul de 499 de yuani (aproximativ 63 de dolari), pot fi achiziționate la un preț redus de 399 de yuani (aproximativ 56 de dolari) dacă sunt cumpărate împreună cu telefonul.

Design și Specificații Tehnice

OnePlus Buds 3 se remarcă prin designul lor ergonomic, cu tijă și in-ear, fiecare căști cântărind doar 4.8 grame. Carcasa de încărcare are o formă rotunjită și rectangulară, cu un indicator de încărcare în partea frontală. În ceea ce privește capabilitățile audio, acestea se disting prin unitatea duală coaxială „Ultra-Clear”, inclusiv o unitate de bas cu diafragmă compozită de 10.4mm. Acest sistem îmbunătățește calitatea sunetului, oferind înalte clare și detaliate, precum și basuri profunde și pline care se extind până la 15Hz. Căștile se mândresc cu o extensie a frecvenței înalte de peste 40kHz, asigurând înalte crocante și aerisite.

Anularea Zgomotului și Conectivitate

OnePlus Buds 3 dispun de anulare activă a zgomotului de 49dB, bazată pe un sistem de reducere a zgomotului apelurilor AI cu trei microfoane. Sistemul se ajustează la diferite niveluri de zgomot și reduce eficient sunetele nedorite, realizând o reducere de până la 99.6% a zgomotului de fond. În plus, căștile suportă LHDC 5.0, oferind un protocol de transmisie de înaltă calitate cu o rată de eșantionare de 96kHz și o viteză de transmisie wireless de 1Mbps pentru un sunet clar.

Experiența de Gaming și Durabilitate

Pentru jucători, OnePlus Buds 3 oferă o experiență de gaming îmbunătățită cu efecte sonore personalizate pentru jocuri, o nouă expansiune a câmpului sonor, efecte sonore spațiale 3D și o latență redusă de 94ms. Aceste caracteristici fac sunetele din joc, cum ar fi pașii și exploziile, mai clare și mai imersive. Căștile oferă până la 44 de ore de utilizare cu anularea zgomotului oprită și suportă încărcare rapidă, cu doar 10 minute de încărcare oferind 7 ore de redare a muzicii. Sunt compatibile cu ColorOS 11.0/Android 7.0 și mai sus și se mândresc cu Bluetooth 5.3 pentru o conectivitate stabilă și lină. În plus, sunt clasificate IP55 pentru rezistență la praf și apă, făcându-le o alegere durabilă pentru diverse cazuri de utilizare.

Culori și Disponibilitate

OnePlus Buds 3 sunt disponibile în două culori: Deep Space Gray și Sunny Blue. Căștile sunt acum disponibile pentru precomandă în China și vor ajunge pe rafturi pe 8 ianuarie.

Această lansare marchează un pas important pentru OnePlus în domeniul audio, combinând designul inovator cu performanța de top pentru a oferi o experiență auditivă de excepție. Cu caracteristici avansate și o construcție robustă, OnePlus Buds 3 sunt pregătite să redefinească așteptările utilizatorilor de la căștile wireless.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *