Care Sunt Noile Abonamente Max: Platforma de Streaming Video Formată din Actuala HBO Max

În lumea digital-entertainment-ului, schimbările sunt inevitabile și, de cele mai multe ori, aduc noutăți interesante. Începând cu data de 21 mai, utilizatorii români ai cunoscutei platforme HBO Max vor experimenta o transformare semnificativă, odată cu rebranduirea acesteia sub numele Max. Această trecere spre o nouă eră implică, de asemenea, o restructurare a abonamentelor, precum și opțiuni suplimentare pentru pasionații de sport.

Noile Pachete de Abonament Max: Ceva pentru Fiecare Buzunar

În cadrul noilor pachete de abonament Max, utilizatorii vor avea de ales între trei variante principale, fiecare cu propriile beneficii și costuri asociate. Iată o prezentare detaliată a opțiunilor disponibile:

 1. Abonamentul Basic – 4.99 euro/lună sau 49.90 euro/an
 • Include publicitate
 • Permite utilizarea simultană pe până la 2 dispozitive
 • Conținut redat în format FullHD
 1. Abonamentul Standard – 6.99 euro/lună sau 69.90 euro/an
 • Fără publicitate
 • Permite utilizarea simultană pe până la 2 dispozitive
 • Conținut redat în format FullHD
 • Descărcarea offline pentru până la 30 de titluri
 1. Abonamentul Premium – 9.99 euro/lună sau 99.90 euro/an
 • Fără publicitate
 • Permite utilizarea simultană pe până la 4 dispozitive
 • Conținut redat în format FullHD sau 4K
 • Sonorizare Dolby Atmos
 • Descărcarea offline pentru până la 100 de titluri

Extraopțiunea pentru Sport: O Adăugare Încântătoare pentru Pasionații

Max
Max

Pentru cei care doresc să-și îmbogățească experiența de vizionare cu emoțiile competițiilor sportive, Max oferă o extraopțiune dedicată. Contra unui cost suplimentar de 3 euro/lună, iubitorii sportului vor putea urmări evenimente de top precum Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon și US Open la tenis, Giro d’Italia, La Vuelta a España și Tour de France la ciclism, celebra Cursă de 24 de ore de la Le Mans, precum și numeroase competiții de sporturi de iarnă.

Tranziția de la HBO Max la Max: Ce Se Întâmplă cu Abonamentele Existente?

În ceea ce privește utilizatorii care accesează în prezent HBO Max prin intermediul unei extraopțiuni de televiziune HBO, este foarte probabil ca, începând cu data de 21 mai, aceștia să fie redirecționați către abonamentul Basic (cel cu reclame). Digi Mobil a confirmat deja această abordare, iar ceilalți operatori de televiziune vor anunța până la data respectivă la ce abonament vor avea acces clienții lor.

Indiferent de alegerea făcută, Max promite să ofere o experiență de vizionare captivantă, îmbinând conținut de calitate cu opțiuni adaptate preferințelor și bugetului fiecărui utilizator. Rămâne de văzut cum vor primi utilizatorii români această schimbare și dacă noile pachete de abonament vor răspunde așteptărilor lor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Incep sa devina foarte enervante platformele de streaming cu abonamente cu reclame. Asta era farmecul platformelor de streaming, urmarit continut fara reclame. Da, stiu, platesti mai mult si nu ai reclame, dar reclamele sunt impotriva principiului de streaming.