După cum se obișnuiește cu Apple, în loc de parametri, prezentatorii în timpul prezentarii recente a produselor în Steve Jobs Theater au preferat din nou expresii de marketing de vârf. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în timpul prezentării bateriei și a rezistenței sale – probabil că nu vom vedea niciodată oficial capacitatea specifică exprimată în miliamperi-ore. Din fericire, autoritățile de certificare nu sunt mulțumite de explicatii precum capacitatea bateriei de „până la 60 de zile”, așa că ne putem uita la parametrii exacti ai bateriei Apple Watch.

Datele specifice au devenit publice datorită agenției de certificare chineză 3C. Desigur, Apple Watch SE de 40 mm are cea mai mică valoare, care a primit o baterie cu o capacitate de doar 245 mAh. Modelul mai mare de 44 mm este mult mai bun datorită bateriei de 296 mAh. Apple nu a renunțat nici măcar cu modelul de bază Seria 8 de 41 mm, căruia i s-a oferit o baterie cu o capacitate de 282 mAh, în timp ce fratele mai mare de 45 mm are 308 mAh. Desigur, cel mai bun este modelul Ultra , care a primit 542 mAh.

Care este capacitatea bateriei noului Apple Watch

Doar pentru comparație – ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 5 are o baterie cu o capacitate de 410 mAh, iar fratele său mai echipat, Watch 5 Pro , are 590 mAh.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns