Google continuă să reînnoiască familia Pixel. Data lansării a fost oficializata pentru Google Pixel Watch, Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Potrivit declarației companiei, data de lansare pentru Google Pixel 7 și Pixel 7 Pro a fost stabilită pentru 6 octombrie . Deci, la ce ne așteptăm de la noile modele Pixel?

Google Pixel 7, Pixel 7 Pro și Pixel Watch

Google a anunțat Pixel 7 și Pixel 7 Pro ca parte a evenimentului Google I/O 2022 desfășurat la începutul acestui an. Gigantul software va prezenta și familia Pixel 7 înainte de sfârșitul anului. Pe 6 octombrie, vom vedea smartwatch-ul Pixel Watch pe lângă Pixel 7 și Pixel 7 Pro.

Pagina de magazinului a companiei pentru SUA afirmă: „Vom dezvălui oficial cel mai recent portofoliu de dispozitive Google Pixel în timpul unui eveniment live pe 6 octombrie 2022, la 10:00 am ET (5:00 pm, ora Marii Britanii). De menționat că, pe lângă familia Pixel, vor fi lansate și produsele Google Nest pentru o casă inteligentă de nouă generație.

Deși 6 octombrie este data oficială de lansare, aceasta nu este prima dată când compania menționează modele Pixel 7. Primele fotografii oficiale ale Pixel 7 și Pixel 7 Pro au apărut la evenimentul Google I/O din mai. De asemenea, știm că va fi alimentat de a doua generație Tensor .

Acest chipset, despre care se spune că este produs de Samsung; S-a susținut că oferă utilizatorilor funcții personalizate pentru fotografii, videoclipuri, securitate și recunoaștere a vorbirii. Să nu ignorăm că modelele Pixel 7 vor ieși din cutie cu Android 13 .

În mai, a fost distribuită și prima fotografie a lui Google Pixel Watch. Acum mai avem o luna pana la lansare lui Google, ramaneti pe Mobilehub pentru cele mai recente informatii pe acest subiect.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns