GadgetDiverseCanalys raportează o scădere semnificativă a livrărilor de smartphone-uri în al treilea...

Canalys raportează o scădere semnificativă a livrărilor de smartphone-uri în al treilea trimestru

Compania de analiză a pieței Canalys a distribuit date preliminare din sondajul său privind livrările de smartphone-uri în al treilea trimestru al anului. Acestea arată o scădere de 9% de la an la an.

Analiştii atribuie acest lucru cheltuielilor limitate ale consumatorilor pe fondul inflaţiei ridicate şi al incertitudinii economice. Acesta este, de asemenea, cel mai slab al treilea trimestru din 2014 de până acum.

Canalys raportează o scădere semnificativă a livrărilor de smartphone-uri în al treilea trimestru

In rest, liderul pietei continua sa fie Samsung cu o cota de 22%, intrucat compania se prezinta cu succes prin promotiile dispozitivelor din stocurile acumulate anterior. Locul al doilea ia Apple, care cu o cotă de piață de 18% este singurul cu o creștere a vânzărilor.

Primele cinci sunt și Xiaomi, OPPO și vivo cu 15%, 10% și respectiv 9%. Canalys se așteaptă la o ușoară îmbunătățire în ultimul trimestru.

Sursa: Canalys

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi