Căștile wireless Bose QuietComfort SE sunt aproape la fel ca modelul QuietComfort 45 de anul trecut. Cu toate acestea, vine pe piață fără un avantaj de preț.

Prezentând anul trecut modelul de căști on-ear QuietComfort 45 cu funcții ambițioase, Bose a anunțat anul acesta modelul QuietComfort SE. Cu toate acestea, nu a existat nicio schimbare în comparație cu trecutul.

Caracteristici și preț Bose QuietComfort SE

Căștile wireless Bose QuietComfort SE par a fi o versiune reproiectată a modelului 45. În timp ce driverele de 40 mm produc un bas mai puternic, acustica TriPort și egalizatorul Active EQ măresc calitatea sunetului.

Microfoanele ascunse cu pricepere oferă o anulare activă avansată a zgomotului și, dacă se dorește, pot lăsa, de asemenea, să intre sunete din exterior. O calitate clară este asigurată și în interviuri. Controalele sunt furnizate prin taste fizice.

Bose QuietComfort SE poate fi folosit până la 24 de ore cu o singură încărcare. Poate dura 3 ore cu o încărcare de 15 minute. Este nevoie de 2,5 ore pentru a se încărca complet. Bose QuietComfort SE are un preț de 330 USD, dar modelul original poate fi găsit pentru mai puțin.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns