Blackview pregătește cel mai ieftin smartphone pliabil: Hero 10

Producătorul chinez Blackview, cunoscut pentru raportul excelent dintre performanță și prețul redus al dispozitivelor sale mobile, se pregătește să lanseze în luna mai viitoare un nou model revoluționar: Hero 10, primul smartphone pliabil accesibil de pe piață. Conform specificațiilor anunțate de companie, acesta va fi comercializat la un preț estimativ de doar 399 euro, mult sub orice alt model similar lansat până în prezent.

Prin intermediul acestui telefon inovator, Blackview își propune să aducă tehnologia pliabilă la îndemâna tuturor utilizatorilor, nu doar a celor cu bugete generoase. Design-ul subțire de doar 8,8 mm și greutatea compactă de 198 de grame asigură o portabilitate excelentă, în timp ce ecranul principal AMOLED flexibil de 6,9 inci cu rezoluție FHD+ promite o experiență vizuală captivantă, chiar și la rata standard de reîmprospătare de 60Hz.

Blackview hero 10
Blackview hero 10

Configurația foto, condusă de o cameră principală de 108MP însoțită de un senzor ultra-wide de 8MP, oferă posibilități foto-video peste așteptările categoriei de preț. Procesorul MediaTek Helio G99, deși nu cel mai performant de pe piață, ar trebui să asigure fluența de bază în majoritatea scenariilor, în timp ce memoria RAM de 12GB și stocarea de 256GB oferă spațiu generos pentru aplicații și conținut multimedia.

Rămâne de văzut dacă Blackview va reuși să livreze un smartphone pliabil echilibrat la acest preț promițător, însă potențialul Hero 10 de a deveni primul model accesibil financiar din acest segment reprezintă o veste îmbucurătoare pentru iubitorii de tehnologie interesați de acest nou format, dar cu bugete mai restrânse. Lansarea sa din luna mai ar putea schimba definitiv percepția asupra prețului dispozitivelor pliabile.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *