GadgetAvem noi confirmări că seria Galaxy S23 va veni cu Snapdragon 8...

Avem noi confirmări că seria Galaxy S23 va veni cu Snapdragon 8 Gen 2 îmbunătăţit

Familia Galaxy S23 nu mai are secrete și, după ce a văzut fișele tehnice complete ( aproape 100% ) ale fiecărui model și am aruncat o privire asupra prețurilor de listă de pe piața franceză, astăzi este un nou raport de la 9to5Google confirmă o altă caracteristică recurentă a noilor smartphone-uri Samsung sau particularitatea SoC-ului lor .

Da, pentru că s-a vorbit deseori despre prezența unei variante îmbunătățite de Snapdragon 8 Gen 2 în vârful gamei sud-coreene, eventualitate care este acum preluată din nou de 9to5Google într-un articol în care confirmă prezența această variantă a SoC Qualcomm. Site-ul citează o sursă anonimă și documentația transmisă acesteia, din care reiese că S23 va fi echipat cu un cip „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy”, sau o variantă dedicată exclusiv smartphone-urilor Galaxy.

După cum s-a discutat anterior, această versiune prezintă un clock al procesorului puțin mai mare decât cel de referință, deoarece vorbim de vârf de 3,36 GHz față de 3,2 GHz al standardului Snapdragon 8 Gen 2. Nu este clar dacă nomenclatura pentru Galaxy va fi menținută și în materialul promoțional oficial și dacă Samsung va urmări să sublinieze prezența unui SoC fundamental exclusiv pentru smartphone-urile sale.

Unele zvonuri din trecut susțineau că această variantă ar fi putut fi făcută intern de Samsung, dar se pare că ipoteza a fost retrasă și, prin urmare, ar trebui să fie un Snapdragon 8 Gen 2 produs tot de TSMC . Pe de altă parte, siliciul plachetelor pe care sunt realizate cipurile nu este tot același și unele zone sunt capabile să garanteze SoC-uri de o calitate mai bună, care pot fi, prin urmare, împinse la frecvențe puțin mai mari, cum am văzut în trecut și pe alte cipuri precum Snapdragon 845, a cărui versiune îmbunătățităa fost exclusiv pentru primul telefon ROG al Asus .

Reamintim că primele benchmark-uri ale lui Galaxy S23 au produs rezultate mixte, întrucât surplusul de putere nu a fost tocmai decisiv în obținerea unor scoruri mai mari decât celelalte smartphone-uri echipate cu Snapdragon 8 Gen 2, probabil din cauza absenței unui sistem avansat de disipare a căldurii, capabil pentru a permite cipului să-și exprime tot potențialul maxim.

Între timp, operatorul american Verizon a confirmat involuntar – întrucât nu a diseminat activ materialul menționat – câteva dintre caracteristicile cheie ale Galaxy S23, inclusiv un detaliu foarte interesant, și anume posibila dată de lansare. După cum se poate citi din imaginile publicate chiar mai jos, precomenzile pentru Galaxy S23 vor începe exact în ziua prezentării – sau pe 1 februarie – pentru a fi apoi livrate clienților începând cu 17 februarie .

Avem noi confirmări că seria Galaxy S23

Materialul promoțional nu menționează în mod explicit Galaxy S23, ci doar numele lor de cod Diamond. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient pentru a masca identitatea smartphone-urilor, deoarece acronimul a apărut deja de mai multe ori în trecut. Prin urmare, putem constata că Galaxy S23 (DM1) de bază va fi oferit la 799,99 USD , S23+ (DM2) la 999,99 USD și Galaxy S23 Ultra (DM3) începând de la 1199,99 USD .

Avem noi confirmări că seria Galaxy S23

Au fost confirmate și diversele combinații pentru tăierile de memorie, din care reiese că pentru a avea 12 GB RAM pe Galaxy S23 Ultra va fi necesară achiziționarea variantei de 512 GB . Evident, alte combinații pe alte piețe decât Statele Unite nu sunt excluse, așa că ipoteza unui model de 12/256 GB ar putea rămâne în continuare în picioare.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi