GadgetAu apărut noi detalii despre seria Xiaomi 13

Au apărut noi detalii despre seria Xiaomi 13

Seria Xiaomi 13 a fost amânată din cauza morții fostului lider chinez Jiang Zemin ieri. În zilele precedente, caracteristicile tehnice și designul smartphone-ului au fost împărtășite prin mai multe surse. Cu toate acestea, în informațiile care au apărut astăzi, au apărut noi detalii despre caracteristicile tehnice ale seriei Xiaomi 13. Deci, care sunt informațiile noi pentru caracteristicile tehnice ale seriei Xiaomi 13? Să aruncăm o privire împreună la detaliile știrilor.

Specificații tehnice Xiaomi 13

După amânarea seriei Xiaomi 13, compania este de așteptat să introducă modelele Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro la începutul săptămânii viitoare. Potrivit noilor informații dezvăluite ieri, Xiaomi 13 va veni cu un ecran FullHD + de 6,3 inch.

Acesta va veni cu o cameră principală de 54 de megapixeli, unghi ultra larg de 12 megapixeli și zoom optic de 10 megapixeli 3,2x și configurație de cameră triplă compatibilă cu OIS. În plus, dispozitivul va avea și un teleobiectiv. Pe partea frontală a dispozitivului va exista și o cameră selfie de 32 de megapixeli.

Într-o postare pe platforma de socializare a Chinei Weibo, s-a transmis că Xiaomi 13 va veni cu o baterie de 4.500 mAh susținută de încărcare rapidă de 67 W. În timp ce dispozitivul vine într-un design albastru din piele plată, alte modele vor folosi un panou din spate din sticlă sau ceramică.

Specificații tehnice Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro va veni cu un ecran de 6,73 inci cu rezoluție 2K; Vor fi utilizate lentile teleobiective cu zoom optic de 50 Megapixeli, 50 Megapixeli cu unghi ultra larg de 50 Megapixeli și OIS de 50 Megapixeli 3,2x. Pe partea frontală a lui Xiaomi 13 Pro, ca și în modelul clasic, va fi o cameră selfie de 32 Megapixeli.

Xiaomi 13 va avea în plus o baterie de 4.820 mAh cu suport de încărcare rapidă de 120 W. Ambele modele Xiaomi 13 și 13 Pro vor suporta suplimentar încărcarea wireless inversă de 50W și 10W.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi